Ladder keuren

Keuren en repareren ladders, trappen en klimmaterialen

Professionele klimmaterialen als ladders, trappen en valbeveiliging dienen wettelijk minimaal een keer per jaar te worden geïnspecteerd. Wij beschikken over eigen gecertificeerde keurmeesters die gerechtigd zijn vrijwel alle merken klimmaterialen te inspecteren en te repareren. Met een jaarlijkse inspectie voldoet u aan de minimaal gestelde eisen.

Keuren en reparatie klimmaterialen op locatie

Het periodiek inspecteren en repareren van uw klimmaterialen kan bij ALDORR plaatsvinden, maar ook op locatie. Onze keurmeesters beschikken over alle materialen om ook op locatie vrijwel alle benodigde reparaties aan ladders, trappen of valbeveiliging uit te voeren.

Keuren en inspecteren valbeveiliging

Onze keurmeesters keuren en inspecteren vrijwel alle merken valbeveiliging. Ook als deze niet bij ALDORR zijn aangeschaft kunnen we uw valbeveiliging periodiek inspecteren, keuren en eventueel repareren.

Officieel inspectierapport klimmaterialen

Na de inspectie of reparatie krijgt u een officieel inspectierapport en wordt elk geïnspecteerd product van een inspectiesticker voorzien. Zo is altijd duidelijk wanneer een ladder, trap of valbeveiliging voor het laatst is gekeurd.

Omdat klimmaterialen jaarlijks gekeurd dienen te worden ontvangt u elk jaar automatisch een reminder van de keurmeester. Zo bent u ervan verzekerd dat uw klimmaterialen altijd aan de wettelijke veiligheidseisen voldoen.

Meer weten over de mogelijkheden om uw klimmaterialen periodiek te laten keuren? Neem dan direct contact met ons op!

De waardering van www.aldorr.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 704 reviews.