De artikelen die wij via onze website aanbieden kunnen op verschillende manieren worden betaald

iDeal                                                                     

Na het afronden van uw bestelling selecteert u uw eigen bank. Vervolgens wordt u naar de betaalpagina van uw bank geleid. Na het inloggen staat hier uw betalingsopdracht al ingevuld klaar. U hoeft alleen uw controlenummer nog maar in te vullen om uw betaling af te ronden.

Als u kiest voor een iDeal betaling bent u verzekerd van van een veilige betaling en een snelle afhandeling van uw order.


Vooruitbetaling

Bij vooruitbetaling dient u het totaalbedrag inclusief btw over te maken op bankrekening NL51RABO0346348501 (RABO bank) t.n.v. ALDORR Ladders


PayPal 

PayPal is een veilige manier van betalen en wordt al in meer dan 190 verschillende landen gebruikt. Het is te gebruiken in combinatie met uw bankrekening of creditcard.


Afterpay 

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor ALDORR het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij ALDORR betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 500,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 1000,- .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.


Bankcontact / Mister Cash / Soforte Banking  (België)

Met Mister Cash en Soforte Banking kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.
De veiligheid en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd.


Creditcard

U kunt met de volgende creditcardmaatschappijen bij ons betalen:
MasterdCard en Visa.


Belfius

De directe betaalmethode van Belfius bank ( België ).


BTW vrije levering voor bedrijven uit België

Heeft u een bedrijf gevestigd in België en bent u in het bezit van een BTW nummer, dan kunnen wij intracommunautaire leveren, d.w.z. met vrijstelling van de BTW. Vermeld hiervoor s.v.p. uw BTW nummer  op het bestelformulier. Wij maken dan een exportorder voor u op zonder BTW die u later per email ontvangt.