Multiladder

De multifunctionele ladder is de alles-in-één ladder van ALDORR. Deze multifunctionele ladder is een ware alleskunner, de vouwladder is namelijk op veel verschillende manieren te gebruiken. Zo kan de ladder in een A-stand gebruikt worden of als een afstand houder van de muur. Daarnaast kan de multifunctionele ladder ook als een rechte ladder gebruikt worden. Tot slot is de ladder zeer geschikt voor ongelijke oppervlakten. De multifunctionele ladders zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: ALDORR Home en ALDORR Professional.

Toont alle 8 resultaten

De soorten multifunctionele ladders in ons assortiment

Wij bieden een aantal varianten aan voor onze multifunctionele ladders. De multifunctionele ladder is speciaal ten opzichte van andere ladders, omdat deze ladder op meerdere manieren te gebruiken is. In ons assortiment maken we onderscheid in twee varianten ladders. Zo hebben wij de ‘Home’ uitvoering en de ‘Professional’ uitvoering. Naast deze twee uitvoeringen is de ladder te verkrijgen in verschillende maten. De kleinste ladder kan tot 2,8 meter lang worden en de grootste ladder tot wel 4 meter lang worden.

Aandacht voor kwaliteit, veiligheid en gebruik

Elke ladder kan op een veilige manier gebruikt worden. Deze veiligheid begint bij de kwaliteit van de ladder zelf. Wij produceren onze ladders met aandacht voor stevigheid en stabiliteit. De ladders zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, dit biedt uitstekende functionaliteit terwijl de ladder stabiel kan blijven staan. Door de toevoeging van easy-click scharnieren is de ladder gemakkelijk in de juiste stand zetten. Daarbij kunnen deze scharnieren vergrendeld en ontgrendeld worden zodat de ladder in de juiste stand blijft staan. Voor het opbergen van de ladder kan je de ladder gemakkelijk opvouwen tot een klein en compact formaat.

Verschillende hoogtes

Onze multifunctionele ladders zijn in twee verschillende hoogtes te verkrijgen. Zowel de ‘Home’ uitvoering als de ‘Professional’ uitvoering hebben een 4×3 treden versie en een 4×4 treden versie. De 4×3 versie kan een hoogte van 2,8 meter bereiken. In de A-vorm is deze ladder 5 treden hoog en in een rechte vorm is de ladder 10 treden hoog. De 4×4 versie is een stuk langer dan de 4×3 versie. Deze versie kan tot wel 4 meter hoog worden. In A-vorm is de ladder 7 treden hoog en in de rechte vorm is de ladder wel 14 treden hoog. Beide varianten hebben een maximale belasting van 150 kg.

Een multifunctionele ladder kopen bij ALDORR

Als je opzoek bent naar een ladder die je in meerdere situaties kan gebruiken, is de multifunctionele ladder de perfecte keuze. Deze ladder is perfect voor een echte thuisklusser, maar kan ook goed gebruikt worden voor de professionals onder ons. Wil jij graag hulp bij het kiezen van een ladder? Neem dan gerust contact met ons op. Als je bij ons op werkdagen voor 16:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze de volgende dag gratis bij jou afgeleverd!