Telescopische vouwladders

De ALDORR telescopische vouwladder is sterk, lichtgewicht en veilig. Alle telescopische vouwladders van ALDORR zijn voorzien van Soft Close Mechanisme. Dit zorgt voor het langzaam in elkaar schuiven als u de ladder wil opbergen. Hierdoor zijn de telescopische vouwladders 100% veilig. Ontdek ons assortiment in telescopische vouwladders.

Toont alle 8 resultaten

Dit is een telescopische vouwladder

Een telescopische vouwladder staat bekend om de compactheid en de multi-inzetbaarheid ervan. De ladder is licht van gewicht door het telescopische deel en je kan eenvoudig meerdere standen maken door het knikken van de ladder. Door het midden van de ladder te vouwen ontstaat er een stabiele A-stand. De telescopische functie kenmerkt zich door de mogelijkheid om de ladder in elkaar te schuiven. Hierdoor ontstaan er een compact model dat gemakkelijk kan worden vervoerd of opgeborgen.

Soorten telescopische vouwladders

Telescopische vouwladders zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo hebben wij de ALDORR Home ladders die geschikt zijn voor thuisgebruik en de ALDORR Professional ladders die gebruikt kunnen worden door professionals in de bouw. Deze ladders zijn verkrijgbaar in 4 meter, 5 meter en 6 meter. Voor vrijwel elke situatie is er een geschikte ladder te vinden.

Soft Close Mechanisme

De telescopische vouwladders zijn voorzien van het speciale Soft Close mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat jouw vingers veilig zijn bij het inklappen van de ladder. De Soft Close garandeert dat je ladder langzaam en gecontroleerd sluit en niet ineens dichtvalt. Daarnaast hebben de ladders voor extra veiligheid nog antislipvoeten voor een stevige grip op verschillende oppervlakten. Of je nou binnen of buiten werkt.

Waar je telescopische vouwladders voor kunt gebruiken

Een voordeel van onze telescopische vouwladders is hun veelzijdigheid in toepassingen. Of je nu schilderwerk uitvoert, lampen vervangt, plafonds repareert of toegang nodig hebt tot hogere opslagruimtes, een telescopische vouwladder biedt de oplossing. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om de ladder te vervoeren en op te bergen, zodat je deze overal mee naartoe kunt nemen en altijd een ladder bij de hand hebt wanneer je die nodig hebt.

Ladders van het beste materiaal

We begrijpen dat de kwaliteit en duurzaamheid van een ladder van essentieel belang zijn. Daarom zijn al onze telescopische vouwladders vervaardigd met hoogwaardige materialen, zoals aluminium. Dit maakt ze niet alleen sterk en stevig, maar ook lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren. Je kunt vertrouwen op de lange levensduur van onze ladders, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor de lange termijn.

Het gebruiken van een telescopische vouwladder

Alle telescopische vouwladders van ALDORR zijn ontwikkeld met als doel gebruikers een veilige oplossing te bieden om op hoogte te werken. Daarom staan onze telescopische vouwladders bekend om hun veiligheid en stabiliteit. Om de veiligheid tijdens het gebruik van de ladder te waarborgen, is het van belang om rekening te houden met een aantal punten. Zo kun je de veiligheid vergroten door de trap altijd in een hoek van 75 graden neer te zetten. Daarnaast moet de ladder op een stabiele ondergrond hebben. Ook is het van belang om rekening te houden met de maximale belasting van 150 kg. Reken hierbij je eigen gewicht en materialen die je meedraagt mee. Alle ALDORR telescopische vouwladders zijn geschikt voor binnen en buiten gebruik.

Een ladder van ALDORR kopen

Heb je vragen over producten in ons assortiment of ontvang je graag persoonlijk advies? Onze experts helpen je graag bij het kiezen van de juiste ladder. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur via de telefoon en WhatsApp op: +31678210023. Via de mail zijn we te bereiken op klantenservice@aldorr.nl. Daarnaast kan je jouw vragen stellen via Facebook Messenger. Als je op werkdagen een bestelling plaatst voor 16:00 uur, wordt deze gratis bij jou afgeleverd!

 

Veelgestelde vragen over telescopische vouwladders

 

Hoeveel gewicht kan een telescopische vouwladder dragen?

Het draagvermogen van een telescopische vouwladder hangt af van het merk en het model. Over het algemeen kunnen de meeste telescopische vouwladders een gewicht van rond de 150 kg dragen, maar het is belangrijk om de specificaties te controleren voordat u de ladder koopt of gebruikt. Bij Aldorr kunnen de telescopische vouwladders maxiaal 150 kg dragen.

Is een telescopische vouwladder veilig om te gebruiken?

Ja, een telescopische vouwladder kan veilig worden gebruikt, zolang u de veiligheidsvoorschriften opvolgt. Zorg ervoor dat de ladder op een vlakke ondergrond staat en vergrendel de treden stevig voordat u de ladder beklimt. Draag ook de juiste beschermende kleding en schoenen en houd uw handen vrij van gereedschap terwijl u op de ladder staat.

Kan ik een telescopische vouwladder buiten gebruiken?

Ja, telescopische vouwladders kunnen buiten worden gebruikt, maar het is belangrijk om te controleren of de ladder geschikt is voor buitengebruik en dat u de veiligheidsvoorschriften volgt. Vermijd het gebruik van de ladder bij slecht weer, zoals regen of wind, en zorg ervoor dat de ladder op een stevige ondergrond staat.

Hoe moet ik een telescopische vouwladder opslaan?

Wanneer u de telescopische vouwladder niet gebruikt, moet u deze op de juiste manier opslaan om schade of vervorming te voorkomen. Bewaar de ladder op een droge, schone plaats en zorg ervoor dat de vergrendelingen zijn losgemaakt. Vouw de ladder op de juiste manier op en bevestig deze met riemen of haken.