Rolsteigers

De ALDORR Aluminium Rolsteiger is een semiprofessionele en betaalbare rolsteiger voor de geavanceerde thuisklusser, zzp’er of professional. De rolsteiger heeft grote afmetingen en is zelfs geschikt tot ruim 10 meter werkhoogte. De basis van de rolsteiger bestaat uit hoogwaardig aluminium in combinatie met industriële onderdelen. De rolsteiger is ontwikkeld voor professionals met oog voor de consument. Dit resulteert in een rolsteiger met een ideale prijs-kwaliteit verhouding.

Toont alle 5 resultaten

ALDORR rolsteigers

Een rolsteiger is een handig hulpmiddel voor alle klussen waarmee je in de hoogte gaat werken. Zo kan een rolsteiger worden gebruikt om de gevel te verven, om een woning te zandstralen of om bijvoorbeeld de ramen te wassen. Onze collectie bestaat uit allerlei verschillende modellen zodat er voor elke klus een geschikte rolsteiger te vinden is.

Heb je zelf een klus- of schildersbedrijf, dan is het handig om een extra hulpmiddel als een steiger bij de hand te hebben. Met een werkhoogte variërend van 4 tot 10 meter kun je alle kanten op. Alle rolsteigers van ALDORR zijn speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik.

Aluminium rolsteigers

Alle rolsteigers in ons assortiment zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Door dit hoogwaardig aluminium in combinatie met industriële onderdelen maakt onze rolsteigers zeer sterk en stabiel. Niet voor niets maken veel schilders, stukadoors en andere klusbedrijven graag gebruik van onze rolsteigers. Naast professionals kiezen ook veel thuisklussers en zzp’ers voor een ALDORR steiger.

Als je vaak in de hoogte werkt dan is de aanschaf van een aluminium rolsteiger geen overbodige luxe. Gemiddeld gaan onze steigers zo’n 10 tot 20 jaar mee. Tevens profiteer je van levenslange garantie op onze ALDORR Professional rolsteigers. Ook voldoen onze steigers aan alle Nederlandse en Europese eisen.

Waar let je op bij aanschaf van een rolsteiger

Bij de aanschaf van een rolsteiger krijg je een handleiding waarin je precies kunt zien hoe je de rolsteiger kunt opzetten. Het is goed om te weten dat er bepaalde regels vastzitten aan de hoogte waarmee je gaat werken. Voor veilig gebruik is het essentieel om de gebruiksaanwijzing nauwkeurig op te volgen.

Houd bij het opbouwen rekening met maximale hoogte. In de steigerwereld wordt er gesproken over platformhoogte en werkhoogte. De platformhoogte is de hoogte waar het plateau komt en de werkhoogte ligt hier circa twee meter bovenop. Onze rolsteigers zijn verkrijgbaar vanaf een werkhoogte van 4,3 meter tot en met 10,3 meter. Werk je graag met meerdere mensen op twee verschillende hoogtes? Kies dan voor een ALDORR rolsteiger met twee platformen. Zo kun je de steiger opbouwen met twee platformen op verschillende hoogtes.

Rolsteiger kopen

Een rolsteiger kopen kan eenvoudig via onze webshop. Je hebt de keuze uit diverse modellen met verschillende afmetingen. Wanneer je de steiger op werkdagen voor 23:45 besteld kun je deze de volgende dag al in huis verwachten. De verzending is geheel gratis.

Zo kun je snel aan de slag met klussen. Bij elke steiger wordt er een uitgebreide handleiding meegeleverd. Aan de hand van deze instructies kun je moeiteloos de steiger opbouwen. Mocht je er niet uitkomen dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren je graag.