Trappen

De ALDORR huishoudtrap is onmisbaar in elk huishouden. Het zijn dé trappen van Nederland en ideaal voor klussen in en om het huis. De hoogwaardige lichtgewicht aluminium constructie maakt elke huishoudtaak veilig en gemakkelijk. Het bovenste plateau van de trappen met 8 treden bevindt zich op 175 centimeter hoogte, waardoor een klus op 310 centimeter hoogte gemakkelijk geregeld is. Ontdek ons assortiment in trappen.

Toont alle 7 resultaten

Soorten trappen

Bij de trappen van ALDORR staat veiligheid en kwaliteit van het product voorop. Wij produceren al onze producten met aandacht voor stevigheid en stabiliteit. De producten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, dit biedt uitstekende functionaliteit terwijl de trap stabiel kan blijven staan. Daarbij zijn ze van lichtgewicht, waardoor deze makkelijk ergens neergezet kan worden. Onze ALDORR trappen zijn beschikbaar in 4 maten: 5 treden, 6 treden, 7 treden of 8 treden. De trap met 8 treden is de hoogste trap die wij bij ALDORR hebben. Dit plateau bevindt zich op 175 cm hoogte, waardoor een klus op 310 cm hoogte geregeld is.

Onderdelen van de trappen

De huishoudtrappen van ALDORR zijn voorzien van een groot plateaus waar je op kan staan. Daarbij heeft het plateau een antislip, hierdoor heb je meer grip en stabiliteit wanneer je op de trap staat. De treden waaruit de trappen bestaan zijn voorzien van diepe treden. Ook deze treden zijn voorzien van antislip. Bij ALDORR hebben we ook verschillende accessoires die het werken op hoogte veiliger kunnen maken. Zo kan een laddermat je helpen om de trap steviger te laten staan, zonder dat de trapwegglijdt.

Over ALDORR

ALDORR staat bekend om de goede kwaliteit ladders in Nederland. De belangrijke succesfactoren zijn innovatiekracht en innovatietempo. Zo brengt ALDORR elk jaar nieuwe producten op de markt. Het assortiment bestaat uit telescoopladders, telescopische vouwladders en een ruim aanbod aan reguliere ladders en trappen.

Trap bestellen bij ALDORR

Als je opzoek bent naar een ladder die je in meerdere situaties kan gebruiken, is de multifunctionele ladder de perfecte keuze. Deze ladder is perfect voor een echte thuisklusser, maar kan ook goed gebruikt worden voor de professionals onder ons. Wil jij graag hulp bij het kiezen van een ladder? Neem dan gerust contact met ons op. Als je bij ons op werkdagen voor 16:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze de volgende dag gratis bij jou afgeleverd!