Huishoudtrappen

ALDORR huishoudtrappen zijn gemaakt van sterk en lichtgewicht aluminium. Hierdoor zijn de trappen makkelijk in gebruik. De huishoudtrappen zijn geschikt voor alle klusjes in en om het huis.

Toont alle 7 resultaten

ALDORR huishoudtrappen

Het hebben van een huishoudtrap is ideaal. De huishoudtrappen van ALDORR zijn gemaakt van sterk en lichtgewicht aluminium. Hierdoor zijn de trappen erg gebruiksvriendelijk en kun je ze overal in en om het huis neerzetten. Je kan makkelijk iets pakken in hoge kastjes, schilderen op hoogte of een lamp verwisselen bijvoorbeeld. Deze trap kan je makkelijk opbergen doordat je het in elkaar kan klappen, waardoor het niet veel ruimte nodig heeft. Onze huishoudtrappen zijn ideaal voor klusjes in en om het huis.

Wat voor soorten zijn er van een huishoudtrap?

Huishoudtrappen zijn in verschillende soorten en maten te krijgen. In ons assortiment vind je stevige en betrouwbare huishoudtrappen die je vanaf één kant op kan lopen. Bovendien zijn de huishoudtrappen voorzien van een groot plateau met anti slip. Dit zorgt ervoor dat je comfortabel en stabiel op de trap staat. De diepe treden, die ook van anti slip voorzien zijn, zorgen voor stabiliteit als je de trap oploopt. ALDORR huishoudtrappen zijn verkrijgbaar met 4 treden, 5 treden, 6 treden , 7 treden en 8 treden.

Waar gebruik je een huishoudtrap voor?

Deze handige trap kan je voor elk klusje in en om huis waarbij je een verhoging nodig hebt gebruiken. Is er een lamp die je moet vervangen of ga je de ramen schoonmaken? Dan is de huishoudtrap ideaal. Deze berg je makkelijk op in de kast en haal je er ook makkelijk uit. Bij tal van kleine klusjes, zoals boren, schilderen of andere handelingen op een bepaalde hoogte is dit type trap ideaal.

Ook is het perfect als je in de tuin bij een bepaalde hoogte moet komen. Denk bijvoorbeeld bij het snoeien van de heg, plukken van de fruitboom of het ophangen van tuinverlichting. Kortom, een huishoudtrap is onmisbaar in elk huishouden.

Professioneel en thuisgebruik

Een huishoudtrap kan je zowel thuis als professioneel gebruiken. Een professioneel type heeft de kenmerken dat er is voldaan aan extra strenge eisen. Een intensieve klus heeft namelijk meer stevigheid nodig dan een minder intensieve klus. Aan professioneel gebruik zijn wetten en regels verbonden. Dit zorgt ook voor waarborging van kwaliteit. De huishoudtrappen van ALDORR voldoen aan alle vereisten van de Nederlandse en de vernieuwde en strenge EN131.6 norm.

De voordelen van huishoudtrappen

Het eerste voordeel is dat je deze trap makkelijk op kan bergen. Het vouwsysteem zorgt ervoor dat de trap een compact formaat krijgt. Al onze huishoudtrappen zijn voorzien van een HandGrip voor eenvoudig inklappen. Een tweede voordeel is dat ze licht van gewicht zijn waardoor je ze door het hele huis kan tillen. Ook til je een huishoudtrap gemakkelijk mee naar buiten voor klusjes in de tuin waarbij een verhoging nodig is.

Ons aanbod aan huishoud trappen

Wij bieden huishoud trappen aan met verschillende treden. Onze laagste trap heeft 4 treden en onze hoogste trap heeft 8 treden. De trappen die wij aanbieden zijn perfect voor het gebruik binnen voor de thuisklusser. Onze trappen zijn van lichtgewicht waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn. De huishoud trappen die wij aanbieden kunnen makkelijk door 1 persoon verplaatst worden. De huishoud trappen die wij aanbieden zijn gemaakt van hoge kwaliteit, zijn erg robuust en stabiel. Wij stellen veiligheid voorop en hebben deze trap ontworpen om het zo veilig mogelijk te maken. Zo zorgen wij ervoor dat de trap stabiel kan blijven staan en heeft iedere trede een anti slip waardoor je er minder makkelijk van af kan vallen.

Hier moet je op letten bij het gebruiken van een huishoud trap

Hoewel de trap zelf zo veilig mogelijk is ontworpen, is het ook belangrijk om zelf goed op te letten voordat je de trap gebruikt. Voordat je de trap gebruikt is het belangrijk om goed de omgeving in de gaten te houden. Je wil namelijk niet in de weg staan voor anderen. Voordat je de trap plaatst zorg je ervoor dat de plek voldoende ruimte heeft voor de trap. Genoeg ruimte betekent dat je er makkelijk omheen kan lopen om bijvoorbeeld gereedschap te pakken. Zorg dat de trap niet in de buurt staat van deuren of ramen die open gemaakt kunnen worden. Als de omgeving er veilig uitziet kun je de trap gaan plaatsen. Let bij het plaatsen van de huishoud trap op de ondergrond. De ondergrond moet zo recht mogelijk en stabiel zijn. Wanneer de ondergrond niet recht is, zal de trap beginnen te wankelen. Dit is erg gevaarlijk wanneer je lang in de hoogte werkt.

Tijdens het werken zorg je ervoor dat je zo dicht mogelijk bij het werk zit. Het is de bedoeling dat je niet te ver van de trap vandaan werkt. Om stabiel te blijven moet het zwaartepunt zo dicht mogelijk bij de trap liggen. Zorg er daarom voor dat je niet te ver van de trap vandaan leunt, vooral niet op de zijkanten van de trap.

Kiezen voor de juiste hoogte

Wij hebben huishoud trappen van verschillende hoogtes in ons assortiment. Voordat je een trap koopt moet je goed nadenken over het soort werk dat je van plan bent om te gaan doen. Denk niet alleen aan de korte termijn, maar ook aan de lange termijn. Het is de bedoeling dat de trap hoog genoeg is om iedere klus uit te voeren. Schat in hoe hoog de ladder moet zijn om deze klussen uit te voeren en houd rekening met de foutmarge.