Vouwladder 4x5

De ALDORR vouwladder 4×5 is een hoogwaardige lichtgewicht ladder die veilig te gebruiken is. Door de verschillende vouwopties kunnen diverse klussen op hoogte gedaan worden met de ladder. Van een rechts stand tot een A-stand: de vouwladder 4×5 is een fijn hulpmiddel tijdens het klussen. Ontdek de vouwladder 4×5 van ALDORR.

2 resultaten worden getoond

Vouwladder 4×5 gebruiken

Een vouwladder 4×5 bestaat uit vier delen die elk vijf treden hebben. De ladder kan vanzelfsprekend worden opgevouwen, waardoor het zonder enkele problemen kan worden vervoerd of opgeborgen. Een vouwladder is geschikt voor meerdere klussen, omdat de ladder in diverse standen kan worden gezet. Tijdens het gebruiken van de vouwladder zorgt de brede stabilisatiebalk voor extra grip en comfort. Verder zorgt het antislip profiel voor extra stabiliteit. Door de kliksystemen is de ladder eenvoudig uit en in te vouwen. De vouwladder 4×5 kan tot een hoogte van 640 cm in de rechte stand bereiken.

ALDORR Home en ALDORR Professional

Bij ALDORR hebben we twee soorten ladders in het assortiment: ALDORR Home en ALDORR Professional. De ALDORR Home is een perfecte optie voor iedere thuisklusser. Bij de ALDORR Home ladders en trappen krijg je 5 jaar garantie. De ladders van ALDORR Professional zijn te herkennen aan de zwarte kleur en zijn uitsluitend te gebruiken voor professioneel gebruik. Op de Professional uitvoering zit een vuilafstotende premium coating die de ladder beschermt. Deze ladder krijgt dan ook een levenslange garantie. In het assortiment hebben we naast de 4×5 vouwladder, nog de maten 4×3, 4×4 en 4×6.

De veiligheid van ALDORR

Al onze ladders en trappen zijn speciaal ontworpen vanuit de gebruiker die op hoogte moet werken. Zo is ook de vouwladder 4×5 van ALDORR een veilige optie. Bovendien voldoen de ALDORR ladders aan de wet- en regelgeving. Ze zijn gemaakt van hoge kwaliteit onderdelen zoals aluminimum. Om de veiligheid te waarborgen, wordt er aangeraden om de ladder enkel te betreden wanneer deze op een stevige ondergrond staat. Verder is het belangrijk om beschadigende stoffen zoals verf weg van ladder te houden. De kliksystemen kunnen namelijk kapot gaan als de ladder toch hiermee in contact komt.

Een ALDORR vouwladder 4×5 meter kopen

Onze vouwladder 4×5 is een veelzijdige ladder die op veel manieren te gebruiken is. Bovendien komen onze ladders met een lange garantie. Wil jij graag een ALDORR vouwladder kopen maar heb je advies nodig over het maken van een keuze? Dan staan onze experts voor je klaar. Zij geven antwoord op al je vragen en geven je graag advies over welke ladder het beste voor jou is. Neem gerust contact met ons op.