Kamersteigers

De ALDORR kamersteiger is de ideale klushulp. Deze multifunctionele steiger is een perfect hulpmiddel wanneer u op hoogte moet werken. De kamersteigers zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: ALDORR Home en ALDORR Professional. De ALDORR Home kamersteiger is multifunctioneel en kan worden omgebouwd in een ladder, stapladder of steiger. Daarnaast onderscheidt deze zich door zijn lichtgewicht. Kies voor De ALDORR Professional kamersteiger wanneer u op zoek bent naar een robuuste kamersteiger.

3 resultaten worden getoond

Kamersteiger kopen

Het hebben van een kamersteiger zorgt voor veel meer gemak. Voor klussen binnenshuis is het ideaal als je makkelijk hoog kan werken. Deze steiger voor in de kamer werkt veilig en je kan deze eenvoudig verplaatsen. Door de stabiliteit kun je comfortabel en veilig op hoogte kan werken. In ons assortiment vind je kamersteigers in twee uitvoeringen: ALDORR Home en ALDORR Professional. Onze ALDORR Home kamersteiger is multifunctioneel en kan worden omgebouwd tot een ladder, stapladder of steiger. De ALDORR Professional kamersteiger is ideaal voor als je een robuuste en stevige kamersteiger zoekt. Beide modellen zijn licht van gewicht en zijn door de wieltjes makkelijk te verplaatsen. Tevens zijn ze compact op te bergen.

Welk soort kamersteiger heb je nodig?

Binnen steigers variëren in lengte, breedte en werkhoogte. Je kan een keuze maken in platform en voor de breedte heb je keuze uit diverse afmetingen. Het ene type is gemaakt voor simpele klusjes en de andere voor intensievere klussen. Voor het kopen van de juiste kamersteiger is het van belang om de juiste hoogte te bepalen. Houd daarbij rekening met de stahoogte en je lichaamslengte. Verder is het van belang om te letten op het maximale gewicht dat gedragen kan worden.

Onze kamersteiger uitvoeringen

Bij ALDORR kun je een kamersteiger krijgen in twee uitvoeringen. De eerste uitvoering die wij aanbieden is de HOME kamersteiger. Dit model uit de HOME collectie is de perfecte kamersteiger voor de gebruiker die een kamersteiger zoekt die flexibel ingezet kan worden. Deze Home uitvoering heeft namelijk de mogelijkheid om te dienen voor meerdere doeleinden. De Home uitvoering kan omgebouwd worden in een ladder, stapladder en steiger. Zo hoef je geen drie aparte dingen te kopen om verschillende klussen uit te voeren. Dit bespaart je veel geld en natuurlijk ook ruimte. Deze steiger is het meest geschikt voor thuisgebruik. De steiger kan in een compact formaat opgeborgen worden. Dit is erg handig voor woningen met een beperkte ruimte. Hoewel deze steiger vooral is bedoeld voor de hobbyklussers, is deze ook zeker te gebruiken door de experts.

De Professional uitvoering is een kamersteiger die meer is bedoeld voor de geavanceerde gebruiker. Deze steiger verliest de multifunctionaliteit die de Home uitvoering te bieden heeft. Maar krijgt daarvoor een betrouwbare en stabiele steiger voor terug. Deze steiger kan hoger komen dan de Home uitvoering en heeft ook de mogelijkheid om in de hoogte uit te breiden. Ook deze steiger is in een compact formaat op te bergen.

Kiezen voor de juiste kamersteiger

Voordat je een aankoop doet moet er gekeken worden naar waar je de kamersteiger voor wil gebruiken. Het is belangrijk om naar de lange termijn te gaan kijken. Denk na over de verschillende mogelijke klussen die je in de toekomst moet uitvoeren. De soorten klussen die je moet uitvoeren in de toekomst zal bepalen of je de Home of Professional uitvoering moet nemen. Houd ook rekening met de hoogte van de kamersteiger. Denk na over de vereiste hoogte bij het uitvoeren van mogelijke klusjes. De steiger moet hoog genoeg zijn om alle klusjes uit te voeren die je in de toekomst moet uitvoeren. Misschien heb je op de korte termijn al genoeg aan een steiger van 3 meter, maar wanneer je naar de lange termijn kijkt heb je misschien wel een 6 meter hoge steiger nodig. Let ten slotte ook op de breedte van de steiger. Kijk van tevoren of de ruimte groot genoeg is om de steiger te plaatsen.

Aandacht voor de veiligheid

Wanneer je in de hoogte bezig bent met allerlei klusjes is het belangrijk dat je dit zo veilig mogelijk doet. Ongelukken op een grotere hoogte hebben ernstigere gevolg dan wanneer dit op de grond gebeurt. De kamersteigers van ALDORR zijn ontworpen met aandacht voor de veiligheid. Onze steigers zijn gemaakt van een hoge kwaliteit waardoor ze robuust en stabiel op de grond kunnen staan. Bij het ontwerp hebben wij veel aandacht besteed aan de verschillende veiligheidsmaatregelen. Al onze kamersteigers maken gebruik van een extra breed werkplatform waardoor je ruimte genoeg hebt om het werk veilig uit te voeren.

Hier moet je op letten bij het gebruiken van een kamersteiger

Wanneer je een kamersteiger wil gebruiken is het belangrijk om een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen om de kans op ongelukken zo laag mogelijk houden. Voordat je de steiger plaatst moet je eerst goed naar de omgeving kijken. Zorg ervoor dat er niets in de weg staat. Houd rekening met deuren en ramen die open kunnen gaan. Zorg er ook voor dat de ondergrond recht en stevig is. De steiger mag tijdens het werken niet wankelen of inzakken. Bij het bouwen van de steiger is het belangrijk om goed de handleiding te volgen. Zo zorg je ervoor dat de steiger de optimale stabiliteit en stevigheid geeft. Zorg er ten slotte voor dat de kamersteiger in een goede conditie wordt gehouden. Houd de verschillende onderdelen van de steiger goed in de gaten en berg ze met zorg op. Inspecteer de steiger altijd voor gebruik.