Steigers

Steigers zijn handig om in de hoogte klussen uit te voeren. Ze zijn handig voor in de bouw, maar ook voor het uitvoeren van klusjes rond de woning. Met relatief weinig ruimte kun je vrij hoog opkomen afhankelijk van de soort steiger die je neemt. Het opbouwen van een steiger kan ook relatief snel gedaan worden. Onze lichtgewicht steigers maken gebruik van een constructie die relatief makkelijk op te bouwen is en stevig op de grond staat. In ons assortiment vind je dan ook steigers die geschikt zijn voor elke klus.

Toont alle 8 resultaten

Steiger kopen? Keuze uit diverse uitvoeringen

In ons assortiment hebben wij een mooie selectie aan steigers die te gebruiken zijn voor verschillende klussen. De steigers die je bij ons kunt kopen komen voor in 2 typen. Het eerste type is de kamersteiger die multifunctioneel is en geschikt voor meerdere soorten klussen. Het tweede type is de rolsteiger die voor de echte thuisklusser en professionele klusser is bedoeld. Beide typen steigers zijn hele goede opties als je zoekt naar een functionele steiger waar je op kunt vertrouwen.

Onze multifunctionele kamersteigers

De kamersteigers die wij in ons assortiment hebben zijn bedoeld voor zowel de hobby klussers als de echte professionals. De hoogste kamersteiger in ons assortiment heeft een werkhoogte van 4 meter. Deze steiger is ideaal voor het gebruik binnen. Door het lichte gewicht zijn deze steigers heel makkelijk te transporteren. Voor professioneel gebruik zijn ze heel makkelijk mee te nemen in een busje of aanhangwagen. Voor particulier gebruik zijn ze makkelijk op te bergen doordat ze flexibel zijn en op kunnen vouwen. Onze Home kamersteigers zijn multifunctioneel doordat ze meer dan alleen kunnen dienen als een steiger. Deze kamersteiger kan namelijk omgebouwd worden in een ladder, stapladder en steiger. Dit is de perfecte middel om te gebruiken voor meerdere soorten klussen in- en rondom de woning. Wij hebben twee uitvoeringen voor de kamersteigers. Zo hebben wij voor de thuisklussers de Home uitvoering en voor de experts de Professional uitvoering waarmee je meer een stevige en robuuste steiger krijgt.

Ons assortiment aan rolsteigers

Ons assortiment aan rolsteigers die je kunt kopen maken het mogelijk om hogerop te komen dan ons assortiment aan kamersteigers. De rolsteigers zijn bedoeld voor particulier en professioneel gebruik. Onze rolsteigers zijn licht van gewicht en stevig. Wij gebruiken voor onze rolsteigers hoogwaardig aluminium met andere industriële onderdelen voor versteviging van de constructie. Onze rolsteigers kunnen een werkhoogte van wel 10 meter bereiken. Wij hebben de rolsteigers ontworpen voor optimaal gebruik door professionals. Met de rolsteigers van ALDORR zal jou niets in de weg staan. Deze steigers kunnen makkelijk verplaatst worden door de meegeleverde wielen.

Vind de steiger die het beste bij je past

Bij ons heb je een ruim aantal stijgers waar je uit kunt kiezen. Het kan daardoor lastig zijn om een keuze te maken tussen de typen en uitvoeringen van onze steigers. Bij het kopen van een steiger moet er gekeken worden naar waar je het eigenlijk voor wilt gebruiken. Wil je bijvoorbeeld vooral rondom een woning gaan klussen. Dan kan een van de hogere rolsteigers van ALDORR beter bij je passen. Voor kluswerk in een woning zijn de kamersteigers van ALDORR een betere optie. Bij ons heb je de keuze uit een multifunctionele home versie en een stevige robuuste professional versie voor de steigers. Een alles in een Home steiger is het beste voor de gebruiker die van plan is om de steiger voor uiteenlopende klussen te gebruiken. De Professional uitvoering is voor de echte klus expert.

Waar je ook rekening mee moet houden is hoe hoog je van plan bent om op te komen. Natuurlijk koop je een steiger niet voor slechts één klus. Een steiger moet bij meerdere klussen gebruikt kunnen worden. Bij het kopen van een steiger kun je rekening houden met de soort klussen die je verwacht in de toekomst uit te voeren. Sommige klussen vereisen meer werkhoogte waardoor je misschien niet genoeg hebt aan een lagere stijger. Gelukkig bieden wij ook een steiger uitbreiding aan wanneer je toch geen rekening hebt gehouden met de extra werkhoogte die je in de toekomst nodig zou kunnen hebben.

Waarom een steiger kopen bij ALDORR?

Bij ALDORR leveren wij hoge kwaliteit steigers waar je op kunt vertrouwen. De steigers in ons assortiment zorgen voor veel gemak tijdens het uitvoeren van een klus. Onze steigers zijn erg veilig en makkelijk te plaatsen. Wij hebben de steigers zo ontworpen dat ze erg stabiel zijn waardoor je comfortabel en veilig kunt werken. In de hoogte werken kan erg gevaarlijk zijn. Daarom besteden wij extra aandacht aan het ontwerpen van een robuuste constructie. Bij lange en intensieve klussen is het belangrijk dat je het lang kan volhouden. Onze steigers zijn erg comfortabel om op te werken. De Professional uitvoering is gemaakt voor lange intensieve klussen die veel aandacht vereisen. Wij helpen je daarbij door een steiger aan te bieden die je niet in de weg zal staan.

Waar je op moet letten bij het gebruiken van een steiger

Met een steiger werk je veel in de hoogte. Omdat je in de hoogte werkt, zullen ongelukken ernstige gevolgen met zich meenemen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. Het is daarom belangrijk om op een aantal dingen te letten voordat je met een steiger bezig gaat. Het is ten eerste belangrijk om goed de instructies te volgen voor het opbouwen van de steiger. De instructies zullen je namelijk vertellen hoe je de steiger moet opbouwen om een robuuste en stabiele steiger te krijgen waar je veilig op kan werken. Een ander punt waar je op moet letten is de conditie van de steiger. Zorg ervoor dat alle onderdelen in een goede conditie zijn. Wanneer de onderdelen van de steiger niet goed worden onderhouden kan de constructie minder stevig zijn waardoor de kans op ongelukken groter wordt. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Voor iedere klus controleer je dus de conditie van de steiger voordat je het in elkaar gaat zetten.

Een ander aspect waar je op moet letten is de omgeving van de steiger. Een steiger moet op een veilige plek staan zodat er niets gehinderd kan worden. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld deuren die open kunnen slaan of druk verkeer. Zorg dat de plaats van de steiger veilig is waarbij je de voorbijgangers en jezelf niet hindert. Bij het kijken naar de omgeving moet er ook naar de grond gekeken worden. De grond moet recht en stevig zijn zodat de steiger niet om kan vallen. Dit is vooral belangrijk wanneer je met grote hoogtes werkt. Een steiger wordt minder stabiel naarmate je hoger op komt. Voor hogere stijgers moet extra steun gebruikt worden voor meer stabiliteit. Zorg dat je bij het plaatsen van de steiger genoeg ruimte hebt om ook de steun te plaatsen.